Lukijat Ankkahulun Panfu-blogissa:

lauantai 26. helmikuuta 2011

Taas jotakin (Huoh!)

Morjensta kaikille! Nyt kun justiinsa tulin taas Panfuun, niin nyt mulla ei ole mitään muuta kirjoiteltavaa, joten nyt tänään tulee uusi kisa. Eli nyt kun kohta on Oscar gaala, niin sopiiko teille että järjestetään Panfun oscar gaala? Teillä on aikaa kertoa mielipiteenne klo: 18:30:neen saakka lempipanfu elokuveista/videoista jonka jälkeen alkaa ääänestys joka loppuu kun Oscar gaalan Parhaan elokuvan voittaja on julkistetttu. (Kreisiä eikö?) Noh, nyt annan Rikukille suunvuoron jonka jälkeen tämä minipostaus päättyy.

Moi pandat, multa loksahti suu auki kun luin Ankkahullun blogia, kun tulin ja silloinkin kun luin että servereistä Ankkahullu oli panfdussa ja Max loukannut tassunsa mutta nyt annan Ankkahullun sanoa jotakin.
Noh, siinä oli kaikki joten heippa!
-Ankkahullu alias Santtu99-

2 kommenttia:

  1. Taas täällä...:) No, ihmettelin eilen, että kun siis näin sut panfussa, että miks et loppaakkaan... Teki mieli kysyy syytä, mutta päätinkin jutella Wenkulle, joka bannattiin...No, hyvä että jatkat, sun blogilla on hyvät mahikset päästä kaikkien kuultavaksi..(kuukauden blogiksi!)

    VastaaPoista
  2. teree. ankkahullu mites menee kun ei olla tavattu . rikuk siis terve olen kuka kirjoitti rikuk ps. en pääse tällä vieraalla koneela panfuun aina katkasevat yhteyden.

    VastaaPoista

Tervetuloa kommaamaan! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Voit kommentoida jos haluat. Ei ole pakko kommata! Mutta jätätkö kiroilun pois?