Lukijat Ankkahulun Panfu-blogissa:

lauantai 5. helmikuuta 2011

Kamarialla suunitelma + Paul the Kid Kadonnut!!

Eli aloitetaan ekaksi ensimmäisestä asiasta...Kamaria kertoi että Paul the Kid on kadonnut, ja sanoi että jos ne pilvet siirtyisivät muualle, voitaisiin löytää Paul! Tässä kuva:
Moi Minun puolesta, on vähän kiirre, mutta aina ehtii kirjoittaa, mutta aihe on Kaukoputki, ja paul kiti. (Huom! Rikukin piti mennä, ja otin sen mitä Rikuk sanoi.)
Ok, Rikuk, mutta sitten antaisin benin puheenvuoronja...Ohoh! Unohdin tehdä turvallisuustestin! Ben, lava...siiis kirjoituskynä on sinun!
Moi täällä Ben. En ole nähnyt vielä erikoista mitään kaukoputkesta. Paulilla on ihmeellisiä voimia, liittyvätkö ne pilveihin?
Phuuh! Lääh! Huuh! Anteeksi, kesti juosta Rannasta tänne, mutta homma on hoidettu. Kiitos Rikuk ja Ben380, sanon vaan Benin veikkaukseen että se liittyisi, siihen uutiskirjeessä olleeseen pandaan. No, heippa! Ja katsokaa myös eilinen postaus, jossa puhun Be Smarter pelistä.
Tassuttain
Ben380 ja Rikuk Ankkahullun blogin toinen bloggaaja
-Ankkahullu alias Santtu99-  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommaamaan! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Voit kommentoida jos haluat. Ei ole pakko kommata! Mutta jätätkö kiroilun pois?