Lukijat Ankkahulun Panfu-blogissa:

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kisa parhaasta Panfu pelistä + EscNation

Elikkä hyvää iltaa kaikille lukijoille! Nyt on niin että blogissani on ne Panfuvaalit joka on  Rikukin idea. Nyt niitä ehdokkaita voi osallistua eri puolueihin ja Rikuk pyysi kertoakseen että hän on puhemies, joka ei ratkaise paljon tähän mitenkään. Noh, sitten nyt on Kisa parhaasta panfu pelistä. Eli te ehdotatte pelejä, ja 5-7 pääsee finaaliin jonka jälkeen pääsette äänestämään. Voittaja pelistä tulee oma postaus. Ja tässä on yksi ehdokas, jota voitte ehdottaa, Bolly Hop, kuten kuvasta näkee, olen surkea pelaamaan sitä.

Sitten EscNatiosta, EscNation on sivusto Euroviisu faneille, ja siellä voi tehdä oman euroviisupuntarin. Puntarin voi tehdä joko sekalaisesti (Random), oman (Define you own), tai vedonlyönnin veikauksella. Sivusto on englanninkielinen. Tässä oli otettu ykis kuva sivustosta.
Ja linkki on escnation.com. Löydätte sitten jutun nimeltä Eurovision Simulation 2011. Ja sitten pari pohjolan euroviisukappaleita tänä vuonna.
Suomi- Da da dam
Ruotsi - Popular
Norja - Haba Haba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommaamaan! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Voit kommentoida jos haluat. Ei ole pakko kommata! Mutta jätätkö kiroilun pois?