Lukijat Ankkahulun Panfu-blogissa:

lauantai 11. joulukuuta 2010

Eilinen ilta Ellan puumajassa

Eli siis kuten otsikossa näkyy, olin eilen Ellan puumajassa. Kuvakin on siitä:
Ja nyt pari asiaa: Vaikka tuossa kuvassa ei ole kysymyksiä niin älä turhaan kysy CAPS LOCKILLA!. Ja sitten jos Ella, Max tai Kamaria tanssii se tarkottaa että he vastaavat Ystävänpyyntöihin, joten  voitte puhua myös joillekkin muille! Ja vielä älkää kysykö samaa kysymystä Uudelleen vaikka Ella, Max tai Kamaria ei vastaa, sillä he joutuvat vastaamaan muihinkin kysymyksiin! Kysykää sitä vaikka 10 minuutin jälkeen. Ja Ellan, Maxin ja Kamarian päälle Ei mennä!
Huh! Tulipa liikaa sanottua, mutta tänään selviää Pikkujoulujen päivämäärän päivällä. Ja sitten tapasin CharmmyKittyn joka on Hello99. Ja vielä näin Ben380:n joka on yksi Las Panfu Studiosin perustajista. Ben380 sanoi että osallistuu siihen näytelmään, ja laitan Benin kohta listaan. No siinä kaikki, toivottavasti ymmärsitte miksi nyt aamulla saarnaan sitä ja tätä. Ja katsokaa tästä jos kysytte jok´ikinen kerta kun tapaat Kamarian, Maxin tai Ellan.
-Ankkahullu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommaamaan! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Voit kommentoida jos haluat. Ei ole pakko kommata! Mutta jätätkö kiroilun pois?