Lukijat Ankkahulun Panfu-blogissa:

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kuukauden Bloggarit Veikkauskisa + Panfupedia Wiki?

Hei kaikille! Satuin kysymään joiltakin pandoilta että tekisinkö Kuukauden Bloggarit Veikkauskisan, jossa veikataan Uusia Kuukauden bloggareita. Ystäväni Sasse ehdotti sanoi että tekisin sen ja siinä se on! Ainoa sääntö on että, saa antaa vain yhdelle bloggarille! Jos moni veikkaa aina oikein, pääsen kyseinen Veikkauslistan TOP 5:seen! Noh, siinä oli siitä asia. Sitten aihe Panfu Wikia. Luin Panfu Wikiasta kauhean jutun, joka ei sovi monille pandoille luettavaksi! Joten olen suunittelemassa Panfupediaa. Ilmoita kommenteissa kantsisko minun tehdä se.
Terveisin
Ankkahullu

3 kommenttia:

  1. Panfupedia...

    Kuulostaa hyvältä ajatukselta. Tietenkin se on oma asias teetkö sen vai et mut mä tekisin kun sisältö liittyy VAIN panfuun ja se on kaikille sopivaa ;) Jos alotat ja mahollista voin auttaa sua sen tekemises!

    VastaaPoista
  2. Panfu6b, Panfupedia on varmaan tulossa tänä viikkona, ja aion pyytää joitakin ylläpitäjäksi (Joihin luotan 100%sesti.). Mutta kiva jos autat. Blogiini pitäis tulla apu ohjeita artikkeileitten tekemiseen, kun Panfupedia julkastaan.

    VastaaPoista
  3. noh kuulostaa se multakin hyvältä ajatukselta mutta olen panfu6dn niin että vain panfuun terveisin rikuk

    VastaaPoista

Tervetuloa kommaamaan! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Voit kommentoida jos haluat. Ei ole pakko kommata! Mutta jätätkö kiroilun pois?